Siddebold

Priser fra kr. 169,-

Siddebold som kontorstol

Siddebold

Siddebold og træningsbold i én og samme bold... det er da smart!


En siddebold er jo faktisk bare en træningsbold - altså dem man bruger i diverse fitnesscentre, klinikker osv. Men det geniale er, at man for en del år siden, fandt ud af, at man kunne bruge disse bolde som kontorstole med fremragende resultater for kroppens dybere liggende mavemuskler

Siddebold med ABS:
Vælger man at benytte disse bolde som siddebolde, er det meget vigtigt at man vælger en bold med ABS funktion. ABS står for “Anti-Burst-System” og det betyder, at ved en eventuel punktering, så springer bolden ikke, men luften siver stille og roligt ud. Materialet på en ABS bold er også lidt tykkere og bolden har derfor sværere ved at punktere – dette passer godt til “kontormiljøer” der tit har diverse genstande liggende på gulvet.

Producent:
TOGU er en af verdens førende producenter af træningsredskaber og er producenten bag vores siddebolde – du får derfor en af de bedste bolde på markedet, da den produceres efter de strengeste kvalitetskrav.

Valg af størrelse på siddebold:
Det er meget vigtigt, at du vælger den helt rigtige størrelse på din siddebold og derfor har vi også lavet en simpel guide, hvor du ud fra din højde kan se, hvilken størrelse siddebold du skal vælge. Du kan se denne guide i vores webshop!